Wie zijn wij

Het begon met een baard...

Een grote groep met fanatieke baarddragers en hun vrienden en vriendinnen groeiden in korte tijd uit tot een grote hechte gemeenschap. Daaruit zijn verschillende vriendschappen ontstaan. Eén daarvan is die tussen Joost Broné, Jantiene de Smet en André Verhoof.

Joost speelde al enkele jaren met het idee om een stichting op te zetten van waaruit hij verschillende activiteiten kon ondernemen voor mensen met het syndroom van down. Jantiene en André zijn hierbij aangesloten en zo ontstond het initiatief om samen Stichting Beards for Down op te zetten. Medio maart 2016 werd deze droom werkelijkheid.

Met Stichting Beards for Down organiseren wij voor kinderen en jong volwassenen met het syndroom van down activiteiten en belevingen. Wij zijn van mening dat onze doelgroep dit steuntje in de rug wel verdient. Door het organiseren van evenementen, werven van donateurs en gebruik maken van beschikbare subsidies kunnen wij onze activiteiten mogelijk maken. We zijn nauw betrokken bij onze doelgroep en dragen deze natuurlijk een warm hart toe. Daarom organiseren we zelf onze activiteiten en projecten.

De baard gemeenschap is zeer divers. Met de hulp vanuit deze gemeenschap staan wij in het organiseren van evenementen zeer sterk. Er is veel bereidwilligheid tot ondersteuning van Stichting Beard for Down in elke betekenis van het woord. Natuurlijk worden we ook graag gesteund door de baardloze medemens.

Het team

Niet allemaal met een baard...


We zoeken vrijwilligers

Wil je ook graag helpen organiseren? Dan zijn we op zoek naar je!

 • Doener

  Doeners met een hart voor de goede zaak. We zijn altijd op zoek naar mensen, die graag hun handen uit de mouwen steken voor een goed doel. Voor al onze acties en evenementen zijn we op zoek naar deze helpende handen!

  Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Verzinner

  Creativo's met een hart voor de goede zaak. Als je iemand bent, die ideeën genereert, creatief is, maar ook actief mee kan denken hoe we fondsen kunnen werven, zijn we ook naar je op zoek!

  Stuur een email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Organisator

  Regelneven met een hart voor de goede zaak. Help ons onze acties en evenementen organiseren?

  Stuur een email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.